Rondreis Zuid-georgie en de zuidelijke sandwicheilanden

Rondreizen door Zuid-georgie en de zuidelijke sandwicheilanden

Wie een rondreis maakt naar Zuid-Georgië en de Zuidelijke Sandwicheilanden heeft vaak als startpunt de meest zuidelijkste plaats ter wereld Ushuaia. Deze plaats ligt in Argentinië en vanaf dit punt worden er vele zuidpool excursies geboekt. Zuid-Georgië en de Zuidelijke Sandwicheilanden is een eilandengroep aan de rand van de Scotiazee. Deze zee is weer onderdeel van de Atlantische Oceaan.

Rondreizen door Zuid-Georgië en de Zuidelijke Sandwicheilanden zijn vaak relatief duur. Dat wordt mede veroorzaakt door het feit dat de reis er naartoe veel tijd en moeite vergt. Eenmaal aangekomen op locatie zal je een spectaculaire flora en fauna zien. Het is de investering meer dan waard en eigenlijk moet een ieder dit prachtig stukje natuur een keer gezien hebben.

Zuid-Georgië en de Zuidelijke Sandwicheilanden zijn alleen bereikbaar met een groepsrondreis of een individuele rondreis. Met een expeditie schip wordt vervolgens  Zuid-Georgië en de Zuidelijke Sandwicheilanden aangedaan. Op Zuid-Georgie bevindt zich een museum die je hoogstwaarschijnlijk zal bezoeken. Denk er overigens wel aan dat het er behoorlijk koud is, dus het meenemen van warme kleding is een must.

 

POPULAIRE RONDREIZEN

Kenmerken Zuid-georgie en de zuidelijke sandwicheilanden

Klimaat Zuid-georgie en de zuidelijke sandwicheilanden

Gesproken Taal

Gebruikte valuta

Hoofdstad van Zuid-georgie en de zuidelijke sandwicheilanden


Algemene informatie over Zuid-georgie en de zuidelijke sandwicheilandenZuid-georgie en de zuidelijke sandwicheilanden ervaringen & beoordelingen

De Zuid-georgie en de zuidelijke sandwicheilanden ervaringen zijn afkomstig van bezoekers van rondreizen.net. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Antarctica.

Plaats beoordeling