Zoek & boek

Rondreis Java Bali Lombok

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een rondreis door Java, Bali en Lombok

Een rondreis door Java, Bali en Lombok is een reis die je nooit meer zal vergeten. De drie eilanden behoren tot de vaakst bezochte bestemmingen in Indonesië en dat is niet zonder reden. Zo staat Java garant voor bruisende steden en historische tempels, proef je in Bali van de unieke hindoeïstische cultuur en spiritualiteit van het eiland en ga je op Lombok ongerepte stranden en natuurgebieden tegemoet. De drie eilanden laten zich makkelijk combineren, want ze liggen dicht bij elkaar en zijn middels korte vliegroutes en boottochten met elkaar verbonden.

Rondreizen Java Bali Lombok
Waar wacht je nog op?

Boek direct een rondreis naar Java, Bali en Lombok

Java Bali Lombok rondreis

Je rondreis zelf samenstellen of bij een reisbureau boeken?

Een rondreis door Bali, Java en Lombok kan je zelf samenstellen. Ga er eens goed voor zitten en bekijk per eiland welke hoogtepunten je zou willen bezoeken. Laat je vooral ook inspireren door reisblogs en door reisroutes die door reisorganisaties worden aangeboden. Natuurlijk kan je er ook gewoon voor kiezen om je vakantie bij een reisbureau te boeken. Zo een rondreis omvat doorgaans de vluchten, het vervoer ter plaatse en de accommodaties. Je kan er zo zeker van zijn dat alles in kannen en kruiken is.

Uitgelichte rondreizen Java, Bali en Lombok

24-daagse rondreis Java, Bali, Gili en Lombok

Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen

Bali

Populaire rondreisroute

Met zoveel hoogtepunten zijn er veel verschillende routes voor een rondreis door Bali, Java en Lombok te bedenken. Een geliefde route is degene die aan de zuidkust van Bali begint. Na een lange vliegreis kom je daar enkele dagen tot ontspanning. Vervolgens ontdek je in Ubud het culturele hart van het eiland. Na je bezoek aan Ubud trek je verder naar Java, waar je Yogjakarta en de Borobudur bezoekt en daarna de Bromo-vulkaan met eigen ogen gaat bekijken. Je sluit je reis af op Lombok, waar je ontspannen stranddagen kan combineren met natuur, bijvoorbeeld een trekking naar de Rinjani-vulkaan.

Populaire rondreisroute Java Bali Lombok
Rondreis maken Java Bali Lombok

Een tweede route: start in Java

Een tweede route voor een rondreis langs Bali, Java en Lombok is er een die in Java begint. Je bezoekt daar hoofdstad Jakarta, de tempels Borobudur en Prambanan bij Yogjakarta en vervolgens natuurlijk de Bromo-vulkaan. Daarna vlieg je naar Bali, om in Ubud de spiritualiteit van het eiland op te snuiven. In plaats van ontspannen aan de kust van dit eiland zelf, zet je na Ubud koers naar een van de Gili-eilanden. Hier geniet je volop van tropische strandvibes. Daarna reis je naar Lombok, om daar Tetebatu, een prachtig groen gebied aan de voet van de Rinjani-vulkaan te ontdekken.

Vanuit Nederland direct naar Bali of Java

Hoe dan ook is het het makkelijkst om vanuit Nederland Java of Bali per vliegtuig te ontdekken. Zo kan je des te sneller aan je rondreis door Java, Bali en Lombok beginnen. Bovendien geven veel mensen er de voorkeur aan om rustig in Lombok te eindigen, omdat dat nu eenmaal de mist bezochte bestemming van de drie is. Dat wil niet zeggen dat je in Lombok niet veel kunt doen; outdooractiviteiten zijn er namelijk volop.

Rondreis Bali Java Lombok

Andere rondreizen door Indonesië

Wat kost een rondreis door Bali, Java en Lombok

Wat kost een rondreis door Bali, Java en Lombok?

Voor een rondreis Bali, Java en Lombok trek je al gauw drie weken uit. Nog beter is het als je vier weken de tijd hebt, zodat je geen gehaast gevoel hebt De kosten van je reis zijn afhankelijk van verschillende factoren, maar vooral van de hoeveelheid luxe die je wenst. Budgetopties beginnen bij ongeveer 50 euro per dag, maar voor luxe reizen moet je al gauw op het driedubbele rekenen. Reizen vergelijken en ruim van tevoren boeken kan helpen om een rondreis Java, Bali en Lombok tegen een aantrekkelijke prijs vast te leggen.

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…