Rondreis Palestijnse autoriteit

Rondreizen door Palestijnse autoriteit

Een rondreis Palestina, ook wel de Palestijnse autoriteit genoemd, wordt gekenmerkt door de religieuze geschiedenis. Je hebt vast wel eens gehoord van Bethlehem en Jeruzalem. Beide zijn indrukwekkende religieuze steden met prachtige bezienswaardigheden en archeologische ontdekkingen. Helaas kan de sfeer soms wat gespannen zijn. Het is aan te raden om op je hoede te zijn indien je besluit om op reis te gaan naar Palestina.

Rondreizen door Palestina worden veelal bepaald door het religieuze verleden. Veel steden komen voor in de bijbel en als je enige kennis van de bijbel hebt zal je dit interessant vinden. Naast het religieuze verleden is er nog meer te doen in Palestina. Namelijk trekkingen over bergen met een prachtig uitzicht over de Dode zee en de woestijn. Ook dorpen als Nebi Musa, Mar Saba en Teque zijn erg interessant.

Wie een groepsrondreis of individuele rondreis maakt naar Palestina weet zeker dat de meest interessante plaatsen bezocht zullen worden. Het is aan te raden om de zomermaanden te mijden aangezien het er dan erg warm is. De beste reisperiode is in het voorjaar of najaar.

POPULAIRE RONDREIZEN

Kenmerken Palestijnse autoriteit

Klimaat Palestijnse autoriteit

Het klimaat wisselt sterk in de Palestijnse gebieden. Het gebied dat wordt aangeduid als de Westelijke Jordaanoever kent een Mediterraan klimaat met warme zomers en koelere winters. De Gazastrook kent een warm woestijnklimaat met vrijwel geen neerslag in de zomer en flinke neerslag in de wintermaanden december tot en met februari.

Gesproken Taal

In de Palestijnse gebieden wordt Arabisch gesproken. Omdat de staat bestaat uit verschillende gebieden culturen en geloven worden er diverse minderhedentalen gesproken. Arabisch wordt door bijna 300 miljoen mensen over de hele wereld gesproken en is naast Mandarijn Russisch Spaans Engels en Frans de zesde taal ter wereld.

Gebruikte valuta

Doordat de Staat Palestina geen eigen munteenheid heeft wordt de Jordaanse Dinar of de Israëlische Sjekel gebruikt.

Hoofdstad van Palestijnse autoriteit

Ramallah is een Palestijnse stad op de Westelijke Jordaanoever| dichtbij de stad Jeruzalem. Naast administratief centrum bevindt zich ook het Palestijnse parlement in Ramallah. Hoewel de stad functioneert als administratieve hoofdstad| wordt de hoofdstad niet door alle lidstaten van de Verenigde Naties erkend. Oorspronkelijk was Ramallah een Arabisch-Christelijke stad met een Christelijke minderheid.


Algemene informatie over Palestijnse autoriteitPalestijnse autoriteit ervaringen & beoordelingen

De Palestijnse autoriteit ervaringen zijn afkomstig van bezoekers van rondreizen.net. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Azië.

Plaats beoordeling