Rondreis Albanie

Rondreizen door Albanie

Een rondreis Albanië wordt gekenmerkt door het Byzantijnse en antieke verleden. Ook zijn er prachtige stranden te vinden die zich absoluut kunnen meten met de buurlanden Griekenland en Kroatië. De laatste jaren is het toerisme in de balkan in opkomst. Dit is vooral te merken in Macedonië, maar Albanië is ook hard aan de weg aan het timmeren. Men probeert de prachtige stranden te promoten en dat is niet zonder reden. Als je heerlijk wilt genieten van het strand moet je een bezoek brengen aan Dürres, de tweede grootste stad van Albanië. Daar vind je namelijk een prachtige kustlijn van maar liefst 15 kilometer lang!

Rondreizen in Albanië zijn voor de meesten onder ons geen alledaagse activiteit, maar toch is dit land fascinerend. De natuur is nog vaak onaangetast en er zijn prachtige bergdorpjes te vinden. Albanië is een land in Europa dat nog steeds onontdekt is. Ze wilden graag de invloeden van buitenaf weren, maar tegenwoordig wordt er steeds meer toenadering met Europa gezocht. Albanië is geen rijk land, maar ze willen hier verandering in aanbrengen door zich meer te richten op het toerisme. 

Albanië is leent zich uitstekend voor het maken van een groepsrondreis. Dit is de manier van reizen wanneer je lekker achterover wilt hangen en op je gemak alles wilt zien, zonder zelf achter het stuur hoeven te kruipen. Ben je wat avontuurlijker ingesteld dan is een individuele rondreis uitermate geschikt voor jou.

Kenmerken Albanie

Klimaat Albanie

Gesproken Taal

Gebruikte valuta

Hoofdstad van Albanie


Algemene informatie over AlbanieAlbanie ervaringen & beoordelingen

De Albanie ervaringen zijn afkomstig van bezoekers van rondreizen.net. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Europa.

Plaats beoordeling