Rondreis Andorra

Rondreizen door Andorra

Andorra is een land waar je niet snel aan denkt bij het maken van een rondreis. Dit is ook logisch, aangezien het land bijzonder klein is. Toch is Andorra een ideale tussenstop voor als je bijvoorbeeld een reis naar Spanje en/of Portugal wilt maken. De meeste toeristen bezoeken dit land, omdat er geen belasting wordt geheven. Andorra la Vella is de hoofdstad van Andorra. Hier zijn talloze winkels te vinden waar taxfree geshopt kan worden.  Omdat Andorra in de Pyreneeën ligt is het land een goede wintersportlocatie.

Rondreizen naar Andorra worden dan weliswaar niet in overvloed aangeboden, toch is er zat te beleven. Zo bevindt zich hier de langste rodelbaan ter wereld, de Tobotronic. Wie van skiën houdt moet een bezoekje brengen aan Pas de la Casa. Dit is een prachtig winteroord dat inmiddels is uitgegroeid tot een volwaardig wintersportgebied.

Als je Andorra goed wilt leren kennen en er  zeker van  wil zijn dat je de mooiste plekjes aandoet doe je er goed aan om een individuele rondreis of een groepsrondreis te boeken.  Op die manier weet je zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is en het je aan niks zal ontbreken!

Kenmerken Andorra

Klimaat Andorra

Gesproken Taal

Gebruikte valuta

Hoofdstad van Andorra


Algemene informatie over AndorraAndorra ervaringen & beoordelingen

De Andorra ervaringen zijn afkomstig van bezoekers van rondreizen.net. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Europa.

Plaats beoordeling