Rondreis Bosnie en herzegovina

Rondreizen door Bosnie en herzegovina

Wie op rondreis gaat naar Bosnië en Herzegovina mag zich met recht betitelen tot een echte reisavonturier. Er zijn geen wereldberoemende bezienswaardigheden te vinden, maar daarentegen is er in Bosnië Herzegovina wel prachtige natuur, idyllische plaatsjes en veel rust. Sarajevo, de hoofdstad van Bosnië en Herzegovina, heeft veel interessante bezienswaardigheden. Eén van de topattracties in de stad is de oude bazaar Baščaršija. Hier werd in de 15e eeuw al gehandeld.

Rondreizen door Bosnië en Herzegovinworden nog niet veel geboekt, maar dat heeft wel als voordeel dat je geen hordes toeristen zult tegenkomen. Voor diegenen die op zoek zijn naar rust is Bosnië en Herzegovina een ideale reisbestemming. Bosnië en Herzegovina heeft een prachtig stukje architectuur, namelijk de Stari Most brug. Deze brug staat ook op de UNESCO lijst van werelderfgoederen en staat tegelijkertijd symbool voor de eenheid van het land.

Het is mogelijk om zelf naar Bosnië en Herzegovina te reizen zonder dat je een groepsrondreis of individuele rondreis boekt. Toch raden wij het aan om te kiezen voor een georganiseerde reisvorm, omdat je dan zeker weet dat je de mooiste plekjes zult zien. Ook is het zo dat er niet in elk stadje hotels zijn, dus het vergt wel enige voorbereiding wanneer je besluit om niet te kiezen voor een georganiseerde rondreis.

POPULAIRE RONDREIZEN

Kenmerken Bosnie en herzegovina

Klimaat Bosnie en herzegovina

Gesproken Taal

Gebruikte valuta

Hoofdstad van Bosnie en herzegovina


Algemene informatie over Bosnie en herzegovinaBosnie en herzegovina ervaringen & beoordelingen

De Bosnie en herzegovina ervaringen zijn afkomstig van bezoekers van rondreizen.net. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Europa.

Plaats beoordeling