Rondreis Gibraltar

Rondreizen door Gibraltar

Wie een rondreis maakt door Gibraltar, maakt eigenlijk een reis door een Brits overzees gebied. Gibraltar is eigenlijk veel te klein voor het maken van een rondreis, omdat dit eiland een oppervlakte heeft van slechts 6,8km². Daarom worden de reizen hierheen vaak aangeboden in combinatie met Spanje. 

Rondreizen door Gibraltar hebben vaak een ding gemeen, namelijk een bezichting van de rots van Gibraltar. Dit is de belangrijkste bezienswaardigheid van Gibraltar. De natuur is prachtig in en rondom Gibraltar. Zo kan je vanaf de rots van Gibraltar Marokko zien. Het uitzicht is hier spectaculair!

Wanneer je kiest voor een individuele rondreis of groepsrondreis ben je verzekerd van de mooiste plekjes en bezienswaardigheden in Gibraltar. Heerlijk ontspannen en tegelijkertijd zie je  toch alle mooiste plekken. Wie wil dat nou niet? Wacht niet langer en boek een reis naar dit prachtige eiland!

Kenmerken Gibraltar

Klimaat Gibraltar

Gesproken Taal

Gebruikte valuta

Hoofdstad van Gibraltar


Algemene informatie over GibraltarGibraltar ervaringen & beoordelingen

De Gibraltar ervaringen zijn afkomstig van bezoekers van rondreizen.net. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Europa.

Plaats beoordeling