Zoek & boek

Rondreis Corsica en Sardinië

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Op rondreis door het Franse Corsica en het Italiaanse Sardinië

Ze worden gescheiden door een zeestraat van slechts 10 kilometer breedte, maar toch zijn Corsica en Sardinië twee heel andere werelden. De eerste gekenmerkt door ruige rotsen en bergformaties, de tweede door zijn adembenemende stranden die bijna Caribisch aandoen. De ideale ligging en de afwisseling die ze samen bieden, maken een rondreis door Sardinië en Corsica razend populair. Voor natuurliefhebbers, actievelingen en strandliefhebbers die graag van wat luxe genieten op hun vakantie, is een rondreis door Corsica inclusief Sardinië een echte aanrader.

Rondreis Sardinië en Corsica
Waar wacht je nog op?

Boek direct een Corsica & Sardinië rondreis

Soorten rondreizen Corsica Sardinie

Een fly drive, een rondreis met eigen auto of op reis in groepsverband

Een rondreis door Corsica en eventueel ook Sardinië kan verschillende vormen aannemen. Zo kan je een rondreis door Corsica met je eigen auto maken, maar ook kiezen voor een fly drive. Je vliegt dan naar het eiland (houd wel rekening met een tussenstop) en pikt op de luchthaven meteen je huurauto op. Natuurlijk kan je ook voor een groepsreis kiezen. Tussen Corsica en Sardinië kan je gemakkelijk per veerboot reizen. Je auto kan mee aan boord.

Uitgelichte rondreizen

10 dg cruise Sicilië Malta en Corsica

Sicilië - Cagliari

11 dg cruise Corsica en Italië

Ajaccio

15-daagse rondreis Corsica & Sardinië – Twee droomeilanden

Sardinië

17-daagse campingrondreis Corsica & Sardinië – Smaragdgroen, Saffierblauw

Sardinië

Busrondreis Corsica & Sardinië

Sardinië

Ontdek Sardinië en Corsica

Sardinië

Je rondreis door Sardinië en Corsica in Italië beginnen

Je rondreis door Sardinië en Corsica kan je natuurlijk ook op het Italiaanse eiland beginnen. Het grote voordeel daarvan is dat je vanuit Nederland wel rechtstreeks naar Sardinië kan vliegen, mocht je voorkeur uitgaan naar een fly drive. Je doet dat met Transavia, KLM, Easyjet of Corendon. Wil je de reis met eigen auto afleggen, dan maakt dat geen verschil.

Corsica Sardinie rondreis
Rondreis Corsica Sardinie boeken

Bij welke reisaanbieders kan je een Corsica rondreis boeken?

Voor een rondreis door Corsica of een rondreis naar Sardinië en Corsica kan je bij verschillende reisaanbieders terecht. Daarbij kan je denken aan bijvoorbeeld TUI en SNP Natuurreizen. Het grootste deel van de reizen is gedurende een beperkte periode van het jaar beschikbaar, namelijk van het voorjaar tot het najaar. Dat is de beste tijd om zowel van het strand te kunnen genieten als actieve uitstapjes te ondernemen. Ook bij de ANWB kan je een Corsica rondreis inclusief Sardinië bezoeken. Je reis start op het Franse eiland.

Kant-en-klare reizen

We noemden hierboven al even dat je op Corsica een rondreis van TUI kan maken waarin ook Sardinië is geïntegreerd. Je 12-daagse reis begint op in Italië: je vliegt naar de plaats Olbia en verblijft 6 dagen te midden van de turquoise en smaragdgroene kleuren van het op een na grootste eiland van Italië. Daarna maak je de oversteek. Bij de ANWB kan je een rondreis van 15 dagen maken. Je doet dat met je eigen auto. Tijdens je rondreis op Corsica verblijf je op 3 verschillende plekken, op Sardinië zijn dat er 2.

Kant-en-klare reizen Corsica Sardinie

Soorten rondreizen door Italië

Toscane

In groepsverband een rondreis op Corsica en Sardinië maken

In groepsverband een rondreis op Corsica en Sardinië maken

Zou je deze twee eilanden graag met eigen ogen willen zien, maar geef je er niet de voorkeur aan om dit op eigen gelegenheid te doen? Dan kan je natuurlijk ook voor een groepsreis kiezen. Zo biedt bijvoorbeeld Bolderman, die je waarschijnlijk wel kent van zijn busreizen, een rondreis inclusief vervoer, overnachtingen en overtochten aan. Ontbijt en diner zijn dagelijks inbegrepen. Het enige waar je op locatie nog apart voor moet betalen, zijn de entreegelden voor de bezienswaardigheden en excursies. Zo maak je een geheel zorgeloze rondreis door Sardinië en Corsica!

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…