Rondreis Macedonie

Rondreizen door Macedonie

Wanneer je een rondreis Macedonië boekt, maak je een reis door de parel van de balkan. De bevolking is er erg gastvrij en dat wordt alom gewaardeerd. Skopje is een prachtige stad die steeds vaker wordt aangedaan. Ohrid staat nog hoger aangeschreven en daarom is deze plek nog drukker bezocht dan Skopje. Dit oude stadje ligt aan een prachtig meer en heeft veel culturele schatten. Wanneer je even wilt uitrusten is het een goed idee om een van de de Macedonische wijnen te proberen. Die zijn namelijk overheerlijk!

Kenmerken Macedonie

Klimaat Macedonie

Gesproken Taal

Gebruikte valuta

Hoofdstad van Macedonie


Algemene informatie over Macedonie


Rondreizen door Macedonië zijn de laatste jaren steeds meer in opkomst. Het is er nog steeds erg goedkoop en er is veel te beleven. Er zijn hoge bergen, prachtige meren en een interessante cultuur. Jaren geleden was Macedonie nog communistisch. Kenmerken uit deze zwarte periode zijn nog overal aanwezig. Toch zie je dat het inmiddels veel beter gaat met het land.

Wanneer je een groepsrondreis of individuele rondreis maakt, weet je zeker dat je de mooiste plekjes van Macedonië zult bezoeken. Wanneer je in Skopje bent zal je hoogstwaarschijnlijk een bezoekje brengen aan de Sveti Spas, de kerk van de hemelvaart. Men zegt dat dit de mooiste kerk is van Skopje. Wacht niet langer en ontdek dit prachtige land!


Macedonie ervaringen & beoordelingen

De Macedonie ervaringen zijn afkomstig van bezoekers van rondreizen.net. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Europa.

Plaats beoordeling