Rondreis Malta

Rondreizen door Malta

Een rondreis Malta is een reis naar het paradijs op aarde. Valetta is een oogverblindend mooie stad met de prachtige Sint Janscokathedraal. Het klimaat is aangenaam, omdat Malta onder Italië ligt. Malta is geen groot land. Het land bestaat uit een aantal kleine eilanden. Slechts vier van deze eilanden zijn bewoond, namelijk Malta, Gozo, Comino en Manoel Island.

Malta heeft een interessante diversiteit aan culturen. Tijdens het rondreizen door Malta zal dit je zeker op gaan vallen. Er is een onderscheid te maken tussen de Afrikaanse- en Italiaanse culturen. Naast culturele hoogtepunten zijn er ook prachtige zandstranden die vaak tot verbeelding doen spreken. Op de stranden zijn volop sportmogelijkheden, zoals jetskiën, volleyballen, etc. Om al deze redenen is Malta een zeer geliefd land onder de toeristen.

Wie een groepsrondreis of individuele rondreis boekt weet zeker dat je de mooiste plekjes te zien krijgt. Misschien kom je wel op plekjes terecht die je zelf nooit gevonden zou hebben! Gozo is er daar bijvoorbeeld één van. Men zegt dat het hier authentieker is dan in Malta. Wil je zien waarom dit zo is? Dan moet je zeker een kijkje gaan nemen!

Kenmerken Malta

Klimaat Malta

Gesproken Taal

Gebruikte valuta

Hoofdstad van Malta


Algemene informatie over MaltaMalta ervaringen & beoordelingen

De Malta ervaringen zijn afkomstig van bezoekers van rondreizen.net. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Europa.

Plaats beoordeling