Rondreis Monaco

Rondreizen door Monaco

Monaco is eigenlijk te klein voor het maken van een rondreis. Daarom wordt dit land vaak aangedaan in combinatie met Frankrijk en/of Spanje. Velen denken dat Monaco een stad is, maar dit is echter onjuist. Het is een zeer klein land met slechts 30535 inwoners. Monaco staat bekend als belastingparadijs en als luxe badplaats. 

Rondreizen door Monaco worden vooral gekenmerkt door luxe. Wanneer je in Monaco bent zul je je ogen uitkijken. Geld lijkt geen rol te spelen en er zijn overal dure merkwinkels. Naast al deze luxe staat Monaco bekend om zijn jaarlijkse formule 1 race. Op dit evenement komen jammer genoeg hordes toeristen af, maar het is natuurlijk prachtig om zulke enorm snelle bolides door zo'n klein stadje te zien denderen!

Wie een groepsrondreis maakt verzekerd zichzelf van het bezichtigen van de top bezienswaardigheden in Monaco. Je hoeft niks meer zelf uit te zoeken, want dat is al voor je gedaan. Wanneer je toch liever zelf op pad gaat kan je altijd nog kiezen voor een individuele rondreis.

POPULAIRE RONDREIZEN

Kenmerken Monaco

Klimaat Monaco

Gesproken Taal

Gebruikte valuta

Hoofdstad van Monaco


Algemene informatie over MonacoMonaco ervaringen & beoordelingen

De Monaco ervaringen zijn afkomstig van bezoekers van rondreizen.net. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Europa.

Plaats beoordeling