Rondreis Montenegro

Rondreizen door Montenegro

Een rondreis Montenegro is een fantastisch avontuur. De natuur is hier adembenemend mooi en er zijn zelfs fjorden. Het lijkt wel alsof je jezelf in Noorwegen waant, maar schijn bedriegt! De bevolking is verder vriendelijk en behulpzaam. Ook zijn er heerlijke stranden aan de adriatische zee waar je heerlijk kunt bijkomen na een dagje hiken in de bergen.

Rondreizen door Montenegro winnen de laatste jaren aan populariteit en dat is niet zonder reden. Leuke vissersdorpen, moderne badplaatsen en vele watersportmogelijkheden zijn enkele voorbeelden van wat er zoal te zien en te doen is. Wie van natuur houdt zit hier ook goed, want het Nationaal Park Durmitor is een 39000 hecare groot park dat zich ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO bevindt.

Wanneer je een groepsrondreis of individuele rondreis maakt weet je zeker dat je de leukste bezienswaardigheden en plaatsen zal zien. Natuurlijk kan je ook op eigen houtje alles gaan bekijken, maar we raden het toch aan om dit in georganiseerd verband te doen. Als je dan toch besluit om zelf op reis te gaan moet je beslist de Baai van Kotor bekijken. Dit is het meest zuidelijke fjord van Europa en staat op de UNESCO lijst van werelderfgoederen!

Kenmerken Montenegro

Klimaat Montenegro

Gesproken Taal

Gebruikte valuta

Hoofdstad van Montenegro


Algemene informatie over MontenegroMontenegro ervaringen & beoordelingen

De Montenegro ervaringen zijn afkomstig van bezoekers van rondreizen.net. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Europa.

Plaats beoordeling