Rondreis Servie

Rondreizen door Servie

Wie denkt aan het maken van een rondreis zal niet direct aan Servië denken. Toch is dit land de laatste jaren in opkomst. Servië heeft het oorlogsverleden achter zich gelaten en bouwt momenteel aan de toekomst. Er is prachtig natuurschoon te vinden en daarnaast is er ook nog eens een overvloed aan cultuur.

Rondreizen door Servië worden dan weliswaar niet in overvloede aangeboden, maar dat mag de pret niet drukken. Belgrado is een interessante stad met in de zomer leuke festivals en bovendien kan je er leuk uitgaan. De bevolking is vriendelijk en behulpzaam. Kortom een leuk land voor een spectaculaire rondreis.

In Servië is sporten erg populair. Er worden vele sporten beoefend, waaronder voetbal en tennis. 's Werelds beste tenniser, Novak Djokovic, is geboren in Servië. Servie is een land van sport, natuur en cultuur. Wat ons beftreft is Servië een prachtig land om eens te bezoeken. Wanneer je een groepsrondreis of individuele rondreis maakt weet je zeker dat je de mooiste bezienswaardigheden te zien krijgt zonder dit zelf allemaal uit te zoeken. 

POPULAIRE RONDREIZEN

Kenmerken Servie

Klimaat Servie

Gesproken Taal

Gebruikte valuta

Hoofdstad van Servie


Algemene informatie over ServieServie ervaringen & beoordelingen

De Servie ervaringen zijn afkomstig van bezoekers van rondreizen.net. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Europa.

Plaats beoordeling