Zoek & boek

Rondreis Servië

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Rondreizen door Servië

Wie denkt aan het maken van een rondreis zal niet direct aan Servië denken. Toch is dit land de laatste jaren in opkomst. Servië heeft het oorlogsverleden achter zich gelaten en bouwt momenteel aan de toekomst. Er is prachtig natuurschoon te vinden en daarnaast is er ook nog eens een overvloed aan cultuur.

Rondreizen door Servië worden dan weliswaar niet in overvloede aangeboden, maar dat mag de pret niet drukken. Belgrado is een interessante stad met in de zomer leuke festivals en bovendien kan je er leuk uitgaan. De bevolking is vriendelijk en behulpzaam. Kortom een leuk land voor een spectaculaire rondreis.

rondreizen servie vergelijken
Waar wacht je nog op?

Boek direct een rondreis door Servië

rondreis servie klein

Groepsrondreis Servië

In Servië is sporten erg populair. Er worden vele sporten beoefend, waaronder voetbal en tennis. ’s Werelds beste tenniser, Novak Djokovic, is geboren in Servië. Servie is een land van sport, natuur en cultuur. Wat ons beftreft is Servië een prachtig land om eens te bezoeken. Wanneer je een groepsrondreis of individuele rondreis maakt weet je zeker dat je de mooiste bezienswaardigheden te zien krijgt zonder dit zelf allemaal uit te zoeken.

Uitgelichte rondreizen door Servië

Rondreis Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro & Kosovo, 15 dagen

Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië & Montenegro, 20 dagen

Kenmerken Servië

Klimaat Servië

Servië heeft een gematigd landklimaat, met warme zomers en koude winters. Het zuiden van het land ervaart mediterrane invloeden, terwijl het noorden meer continentale kenmerken heeft. Neerslag is gelijkmatig verdeeld over het jaar.

gesproken taal - rondreizen

Gesproken Taal

De officiële taal van Servië is Servisch. Het gebruikt het Cyrillische alfabet, maar het Latijnse alfabet wordt ook erkend. Regionale dialecten zijn aanwezig, maar Servisch is de overheersende en begrepen taal.

gebruikte valuta - rondreizen

Gebruikte valuta

De officiële valuta van Servië is de Servische dinar (RSD), die wordt gebruikt voor dagelijkse transacties en financiële activiteiten in het hele land.

hoofdstad - rondreizen

Hoofdstad van Servië

Belgrado, de bruisende hoofdstad van Servië, ligt aan de samenvloeiing van de rivieren de Sava en de Donau. De stad combineert historische architectuur met moderne voorzieningen en biedt een levendig nachtleven, culturele evenementen en diverse eetgelegenheden. Belgrado staat bekend om zijn bruggen, vestingwerken en musea, waardoor het een boeiende bestemming is voor zowel geschiedenisliefhebbers als moderne ontdekkingsreizigers.

Tips & Inspiratie voor je rondreis in Servië

Bekijk alle Servië

10 onontdekte steden die je gezien moet hebben!

Tegenwoordig zijn er zoveel reisaanbieders, online veilingen en luchtvaartmaatschappijen dat een stedentrip maken allang niet meer heel origineel...
lees verder

De mooiste plekken in Europa qua natuur

Je hebt ongetwijfeld wel eens weggedroomd bij de glossy cover van een reistijdschrift. Hagelwitte zandstranden, turquoise...
lees verder

De mooiste autoroutes van Europa

Wanneer je een bepaald land of een bepaalde regio gaat verkennen, wil je het liefst zoveel...
lees verder

Alle bestemmingen in Europa

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…