Rondreis Slovenie

Rondreizen door Slovenie

Om Slovenië echt goed te ontdekken is het maken van een rondreis eigenlijk een must. Slovenië is een klein land, maar heeft desondanks een grote diversiteit van landschappen. Zo zijn er hoge bergen(de Alpen), prachtige zandstranden en vele grotten. Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië, is een bruisende stad door de vele studenten die er wonen. De middeleeuwse Burcht is een absolute aanrader voor wanneer je in Ljubljana bent!

Rondreizen door Slovenië worden niet veel aangeboden, maar toch is er veel te doen in dit kleine landje. De kustplaatst Piran is een mooie kustplaats waarbij je met goed weer Venetië zelfs kan zien. Wanneer je van ontspanning houdt is een bezoekje aan Radenci een goed idee. Radenci is bekend vanwege de thermale bronnen en baden. Heerlijk genieten dus!

Als je Slovenië echt goed wilt ontdekken raden wij het aan om een groepsrondreis of een individuele rondreis te boeken. Zo weet je zeker dat je alle mooiste plekjes te zien krijgt! De meeste reizigers zijn vaak verbaasd dat zo'n klein land zoveel te bieden kan hebben. Laat je verassen en ontdek Slovenië!

Kenmerken Slovenie

Klimaat Slovenie

Gesproken Taal

Gebruikte valuta

Hoofdstad van Slovenie


Algemene informatie over SlovenieSlovenie ervaringen & beoordelingen

De Slovenie ervaringen zijn afkomstig van bezoekers van rondreizen.net. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Europa.

Plaats beoordeling