Rondreis Slowakije

Rondreizen door Slowakije

Wanneer je een rondreis Slowakije maakt ga je op reis naar een land dat je nog rustig op je gemak kunt bekijken. De hordes toeristen kom je hier gelukkig nog niet tegen. Bratislava, de hoofdstad van Slowakije, is een hoogtepunt die je zeker niet mag missen. Zo is het kasteel van Bratislava, de Bratislavský Hrad, een veel bezochte bezienswaardigheid die alom wordt gewaardeerd. 

Rondreizen door Slowakije zijn dan weliswaar nog niet zo populair als de meer bekendere landen, zoals Spanje en Portugal, maar dit maak het reizen volgens ons dan ook zo leuk. Wie van grotten houdt zit hier ook goed, want de grotten van Karst bestaan uit maar liefst 710 grotten waarvan er zeven zelfs op de Werelderfgoedlijst van Unesco staan. Wat ons betreft zijn deze grotten zeker een bezoekje waard!

Wie een groepsrondreis of een individuele rondreis maakt is er zeker van dat de mooiste plekjes bezocht zullen worden. De kans is aannemelijk dat de UNESCO plaatsjes Vlkolinec, Naska Siavnica en Levoca bezocht gaan worden. Deze dorpen en steden zijn van historisch belang voor Slowakije en daarom dus een must-see! 

POPULAIRE RONDREIZEN

Kenmerken Slowakije

Klimaat Slowakije

Gesproken Taal

Gebruikte valuta

Hoofdstad van Slowakije


Algemene informatie over SlowakijeSlowakije ervaringen & beoordelingen

De Slowakije ervaringen zijn afkomstig van bezoekers van rondreizen.net. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Europa.

Plaats beoordeling