Rondreis Tsjechie

Rondreizen door Tsjechie

Tsjechië is een land dat zich uitstekend leent voor het maken van een rondreis. Het land ligt op zo'n 900 kilometer hier vandaan en is daarom prima met de auto te bereiken. Velen doen de prachtige stad Praag aan. Hier vind je vele musea, theaters en indrukwekkende gebouwen. Wie houdt van een nachtje uitgaan moet in Praag zijn, want het uitgaansleven is hier bruisend.

Rondreizen door Tsjechië hebben een veelzeidig karakter. Je kan er namelijk vanalles doen. Wintersporten, hiken, mountainbiken, cultuur snuiven en Tsjechisch bier drinken zijn slechts een aantal mogelijkheden van wat Tsjechië allemaal te bieden heeft. Wie van kastelen houdt moet beslist een bezoekje brengen aan Český Krumlov. Dit stadje bestaat al sinds de 13e eeuw en hier bevindt zich een impostant kasteel die een bezoek meer dan waard is.

Wie een groepsrondreis of individuele rondreis maakt weet zeker dat de mooiste bezienswaardigheden en plaatsen van Tsjechië bezocht zullen worden. Wie van meer vrijheden houdt kan er voor kiezen om gewoon zelf op pad te gaan zonder enige vorm van voorbereiding. Tsjechië  is tegenwoordig een veilig land waar je met een gerust hart doorheen kunt reizen.

POPULAIRE RONDREIZEN

Kenmerken Tsjechie

Klimaat Tsjechie

Gesproken Taal

Gebruikte valuta

Hoofdstad van Tsjechie


Algemene informatie over TsjechieTsjechie ervaringen & beoordelingen

De Tsjechie ervaringen zijn afkomstig van bezoekers van rondreizen.net. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Europa.

Plaats beoordeling