Rondreis Wit-rusland

Rondreizen door Wit-rusland

Een rondreis Wit Rusland (Belarus) is een niet alledaagse reis. Het land heeft nog veel communistische kenmerken. Dit is onder andere merkbaar doordat er in vrijwel elke stad een straat naar Lenin vernoemd is. Minsk, de hoofdstad van Wit Rusland, heeft vele interessante bezienswaardigheden die een bezoekje meer dan waard zijn. Wie meer van een actieve vakantie houdt kan zijn of haar hart luchten door heerlijk te gaan roeien op één van de 30 meren van het Braslav Meren gebied.

Erg groot is Wit Rusland niet, maar je kunt hier toch hele mooie rondreizen maken. Je kan bijvoorbeeld beginnen in Minsk. Dit is een symmetrische stad die gebouwd is langs de Svisloch rivier. Het stadje Mir, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een echte aanrader. Hier staat namelijk een prachtig kasteel uit de 15e eeuw. Ook de joodse begraafplaats is een toeristische trekpleister.

Een groepsrondreis of individuele rondreis zijn ideale reisvormen voor het maken van een reis naar Wit Rusland. Je weet zeker dat je het meeste uit je reis haalt en je hoeft zelf weinig vooronderzoek te doen. Uiteraard kan je ook zelf op pad gaan, maar de ervaring leert dat het nogal eens lastig kan zijn aangezien men nauwelijks Engels spreekt in Wit Rusland.

POPULAIRE RONDREIZEN

Kenmerken Wit-rusland

Klimaat Wit-rusland

Gesproken Taal

Gebruikte valuta

Hoofdstad van Wit-rusland


Algemene informatie over Wit-ruslandWit-rusland ervaringen & beoordelingen

De Wit-rusland ervaringen zijn afkomstig van bezoekers van rondreizen.net. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Europa.

Plaats beoordeling