Zoek & boek

Rondreis Oost-Amerika

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een rondreis door Oost-Amerika

Een rondreis door Oost-Amerika trakteert je op wereldsteden historie en natuur zoals je die nergens anders ziet. In New York, Boston en Washington DC hoe cultuur en historie moeiteloos samengaan met het ritme van het moderne leven. Wolkenkrabbers wisselen neoclassicistische, gregoriaanse en victoriaanse bouwwerken af en dat geheel weet je keer op keer te verbazen. Ook wordt een Oost-Amerika rondreis natuurlijk gekenmerkt door pittoreske dorpjes en overweldigende natuurgebieden.

Een rondreis door Oost-Amerika
Waar wacht je nog op?

Boek direct een rondreis door Oost-Amerika

De oostkust van noord tot zuid van The City That Never Sleeps tot The Sunshine State

De oostkust van noord tot zuid: van The City That Never Sleeps tot The Sunshine State

Completer dan deze reis kan een reis aan de oostkust van Amerika eigenlijk niet worden. Met een rondreis langs de oostkust van Amerika wordt al gauw gedacht aan New York en New England, maar je kunt natuurlijk ook zuidelijker gaan. Een afwisselend en verrassend reisprogramma is bijvoorbeeld New York – Philadelphia – Washington – Shenandoah National Park – Roanoke – Great Smoky Mountains – Charleston – Savanah – Saint Augustine – Orlando – Sarasota – Miami. Zo reis je dus van het ultramoderne New York naar een subtropische bestemming boordevol multiculturele invloeden.

Een rondreis door Oost-Amerika voor stedentrippers

Ben je vooral geïnteresseerd in de steden? Wie zegt dat een Oost-Amerika rondreis zich daartoe niet kan beperken? In dat geval is een reis langs New York, Philadelphia en Washington een aanrader. Voor zo een reis door Oost-Amerika heb je al gauw minimaal tien dagen nodig. Verder reizen naar het zuiden kan, maar is vaak niet wenselijk omdat je dan een grote afstand moet overbruggen zonder echte stops.

Een rondreis door Oost-Amerika voor stedentrippers
Ontdek het traditionele Amerika in New England

Ontdek het traditionele Amerika in New England

New England is een regio in de Verenigde Staten waar je behalve klassieke steden en historische dorpen ook prachtige stranden én berggebieden treft. Meer dan genoeg te zien dus! Het is het meest noordoostelijke gebied van de Verenigde Staten en de plek waar de Amerikaanse Revolutie begon. Wil je een rondreis door Amerika maken en de oostkant ontdekken? Dan is een reisroute als New York – Cape Cod – Boston – Portland – Acadia National Park – White Mountains – Green Mountains – Finger Lakes – Niagara Falls – Gettysburg – Lancaster – New York een echte aanrader. De Niagara Falls vormen het westelijkste punt dat je tijdens deze rondreis door Oost-Amerika bezoekt. Deze watervallen bevinden zich op de grens tussen de Verenigde Staten en Canada en vormen een natuurlijk wereldwonder waar je stil van wordt.

Uitgelichte rondreizen door Amerika

Fietstocht Golden Gate Bridge

Kamperen in Monument Valley

New York en Toronto

American Heritage

American Grandeurs

American Grandeurs

American Historic Highways

American Historic Highways

American Heritage

Alaska & Yukon Highlights

Walvissen en andere zeezoogdieren spotten

Rijden langs de oostkust van Amerika betekent ook oog in oog kunnen komen te staan met enkele van de meest indrukwekkende zeezoogdieren. Cape Cod is de allerbeste plek om walvissen te kunnen zien. Dat kan tussen mei en oktober. En wist je dat je tijdens een Oost-Amerika rondreis zelfs vanuit New York walvissen kunt spotten? Voor de reusachtige zeezoogdieren is de Hudsonbaai namelijk enorm aantrekkelijk, want hij zit vol voedsel voor ze.

Walvissen en andere zeezoogdieren spotten Oost Amerika

Andere rondreizen door Amerika

Een rondreis door Oost-Amerika en Canada

Een rondreis door Oost-Amerika en Canada

Heb je genoeg tijd om op avontuur te gaan? Dan kun je een Amerika rondreis langs de oostkust combineren met een bezoek aan Canada. Qua steden kun je denken aan Quebec, Montreal, Toronto en Ottawa, maar ook de natuur is ongelooflijk. Natuurlijk vormen ook de Niagara watervallen onderdeel van een rondreis door Oost-Amerika en Canada.

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…