Zoek & boek

Rondreis Oost-Canada

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Maak een rondreis door Oost-Canada op jouw manier

Wanneer je eenmaal besloten hebt een verre reis te maken, doe je eigenlijk niets liever dan het land van je keuze eens heel goed te leren kennen. Maar sommige bestemmingen zijn zo groot, dat je je eigenlijk wel moet beperken tot een bepaald gedeelte ervan. Kies je voor het immense Canada? Dan kies je vaak voor een rondreis door Oost-Canada of een rondreis door het westen. In het oosten tref je een mix van bruisende steden en adembenemend natuurschoon. Een Oost-Canada rondreis heeft het allemaal.

Rondreis Oost Canada
Waar wacht je nog op?

Boek direct een rondreis door Oost-Canada

Rondreis Oost Canada hoogtepunten

Welke hoogtepunten heeft een Oost-Canada rondreis?

De exacte reisroute is natuurlijk per reisbureau verschillend, maar over het algemeen zijn in een Oost-Canada reis hoogtepunten zoals de Franstalige steden Quebec en Montreal, de Niagarawatervallen en Toronto opgenomen. Voor de natuurliefhebbers zijn de ruige kust van Newfoundland en Prince Edward Island met zijn prachtige stranden een ware must.

Uitgelichte rondreizen door Canada

15 daagse fly drive Hoogtepunten Oost Canada

Huntsville

16 daagse fly drive Oost Canada & USA

Boston

Capital Express: Per trein door Oost-Canada

Discover Oost-Canada

Rondreis Canada: Van oost naar west

Toronto

De beste periode voor een reis

Het zal geen verbazing heten dat de winters in Canada behoorlijk koud kunnen worden. Daarom geldt over het algemeen het advies om dit deel van het land tussen de late lente en de vroege herfst te bezoeken, dus zo ongeveer van mei tot oktober. Houd er tijdens je reis door Oost-Canada alsnog rekening mee dat het klimaat in de regio zelf ook behoorlijk varieert. Vooral in de stedelijke gebieden kan de temperatuur in de zomermaanden oplopen.

Rondreis Oost Canada beste reisperiode
Rondreis Oost Canada boeken

Waar kan je een rondreis door Canada Oost boeken?

Een stedentrip in Europa heb je zelf misschien in een handomdraai geregeld. Maar een rondreis door Oost-Canada is toch heel andere koek. Het is dan ook heel begrijpelijk om je reis via een reisbureau te boeken. Bij bijvoorbeeld Riksja Travel, ANWB en 333Travel ben je aan het juiste adres. Reizen kan per camper, per auto of zelfs per trein.

Een rondreis per auto en met verblijf in hotels

Is een campervakantie net een tikkeltje te avontuurlijk voor je? Dan heeft Doets Reizen een rondreis door Oost-Canada voor je die je net dat beetje meer comfort biedt. Met deze reisorganisatie vlieg je vanuit Nederland naar Toronto, waar je avontuur begint. Vervolgens bezoek je Montreal, Quebec, Ottawa en natuurlijk wat kleinere bestemmingen daartussen. De reis is inclusief huurauto en je verblijven in totaal acht verschillende hotels. Diverse excursies zijn in deze reis naar Oost-Canada inbegrepen. Een helikoptervlucht naar de Niagarawatervallen is optioneel bij te boeken.

Rondreis Oost Canada met auto

Soorten rondreizen door Canada

Rondreis Oost Canada 2 weken

Een rondreis door Oost-Canada van 2 weken, met of zonder vliegtickets

Bij 333Travel kan je een vergelijkbare reis boeken. Je bezoekt dan Toronto, de Niagara Falls, Gananoque, Ottawa, Mont Tremblant, Quebec en Montreal. Je hebt de keuze om zelf je vliegtickets te regelen of om dit te laten doen. Inclusief zijn sowieso de autohuur en verblijf in middenklassehotels, waarvan bij een deel ontbijt is inbegrepen.

Met de trein

Het is misschien niet zo gebruikelijk, maar wist je dat je ook een treinreis door het oosten van Canada kan maken? Ook die reis kan je bij 333Travel regelen. In 11 dagen bezoek je zo de steden Toronto, Ottawa, Quebec en Montreal. Je reist uitsluitend met dagtreinen, wat deze rondreis door Oost-Canada wel zo comfortabel maakt.

Rondreis Oost Canada trein
Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…