Zoek & boek

Rondreis West-Canada

  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een rondreis door West-Canada

Canada is zó divers en uitgestrekt, dat je je ogen eigenlijk bijna niet gelooft wanneer je je eerste kilometers door het land maakt. Alhoewel heel het land bol staat van de natuurlijke hoogtepunten, heeft West-Canada volgens velen nét dat beetje extra. Rondreizen door West-Canada leiden je langs de ruige kustlijnen van British Columbia en de adembenemende bergketens van de Canadese Rocky Mountains. Door natuur met steden af te wisselen, heb je ook aan cultuur geen gebrek tijdens deze reis.

Rondreis door West-Canada
Waar wacht je nog op?

Boek direct een rondreis door West-Canada

Rondreis West-Canada bezienswaardigheden

De belangrijkste bezienswaardigheden van het westen van Canada

Wil je op reis naar West-Canada? Maak je borst dan maar nat! De hoogtepunten van dit deel van het land zijn niet op één hand te tellen. Om te beginnen met de Canadese Rocky Mountains, die zich behalve over een groot deel van British Columbia ook over de provincie Alberta uitstrekken. Je vindt er prachtige nationale parken, zoals Banff en Jasper. Maar ook Vancouver Island, een prachtig eiland dat vlak voor de kust van het vasteland ligt. Steden als Vancouver en Calgary vormen een interessante afwisseling.

Uitgelichte rondreizen door Canada

15-daagse single groepsrondreis West-Canada

19-daagse groepsrondreis West-Canada

Camperreis Amerikaanse Rockies en West-Canada

Grand Tour West-Canada

15 daagse fly drive Het beste van West Canada

Banff

16 daagse fly drive West Canada & Rocky Mountains

Banff National Park

21 daagse fly drive West Canada Compleet

Banff National Park

Dé camperbestemming bij uitstek

Je hebt het vast al eerder gehoord of gelezen: Canada is bij uitstek een land om per camper te ontdekken. De wegen die je tijdens een rondreis door Canada West berijdt, zijn van goede kwaliteit en leiden je langs adembenemende landschappen. Je kan stoppen waar je maar wilt. Wat het overnachten betreft kan je je plek op campings in de zomermaanden maar beter ver van tevoren boeken. Natuurlijk kan je rondreizen door Canada West ook bij (gespecialiseerde) reisbureaus boeken. Dan hoef je over de logistiek geen seconde wakker te liggen.

Rondreis West-Canada camper
Rondreis West-Canada boeken

Waar kan je rondreizen door West-Canada boeken?

Een rondreis door Canada in het westelijke deel van het land kan je bij verschillende reisorganisaties, zoals TUI, Riksja Travel, Sawadee, CanadaPlus en De Jong Intra boeken. De beste periode voor een reis als deze is tussen mei en oktober. De temperaturen zijn dan aangenaam, er valt relatief weinig neerslag én de natuur staat in bloei.

Op rustig tempo het westen van Canada ontdekken

Bij Tioga Tours kan je een rondreis door West-Canada van 3 weken boeken. Je reist per camper en verandert elke paar dagen van standplaats. Door de grote afstanden is het immers niet mogelijk om elke dag een andere plek te zien, zoals bij Europese rondreizen vaak wel het geval is. Dat betekent wel dat het tempo heerlijk is. Bij Tioga Tours bezoek je onder andere Vancouver, Banff, Jasper, Wells Gray Provincial Park, Tofino en Victoria.

Rondreis West-Canada 3 weken

Soorten rondreizen door Canada

Rondreis West Canada mogelijkheden

Andere mogelijkheden

Natuurlijk bieden ook andere reisorganisaties een Canada-West rondreis aan. Bijvoorbeeld Doets Reizen. Deze 16-daagse reis maak je niet met een camper, maar met een huurauto. Je verblijft dus in accommodaties. Ook is het mogelijk om met Doets Reizen een rondreis door alleen Vancouver Island te maken. Tot slot is een Canada West rondreis ook bij de vertrouwde ANWB te boeken. Je hebt de keuze uit onder andere een 23-daagse camperreis naar Vancouver, een 15-daagse singlereis of een 19-daagse groepsrondreis.

Meer informatie nodig bij het boeken van je rondreis?

Peter helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een geschikte reisorganisatie of bij het boeken van losse vliegtickets? Meer weten over met de auto rondrijden op de gewenste bestemming of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste een rondreis kan boeken?

peter rondreis expert
Peter Rondreizen expert
  • Vergelijk +2000 rondreizen
  • Onvergetelijke reizen, wereldwijd
  • Bestemmingsinformatie & tips
  • Perfect geplande routes

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod rondreizen voor je…