Rondreis Paraguay

Rondreizen door Paraguay

Een rondreis Paraguay wordt vaak over het hoofd gezien. Argentinië en Brazilië zijn de populairste landen van Zuid-Amerika, maar toch heeft Paraguay veel te bieden. Asunción is de hoofdstad van Paraguay die zeker een bezoekje waard is. Asunción is één van de oudste steden van Zuid-Amerika. De laatste jaren is er veel aan deze stad opgeknapt, omdat het broodnodig was om bepaalde zaken weer aantoonbaar te maken.

Rondreizen door Paraguay staan in het teken van indrukwekkende watervallen, nationale parken en oude ruïnes. De watervallen van Iguaçu die zich op de grens bevinden met Argentinië en Brazilië zijn de grootste ter wereld. Je zult je ogen niet geloven wanneer je dit immense waterschouwspel ziet opdoemen. Werkelijkwaar prachtig!

Wanneer je kiest voor een groepsrondreis of een individuele rondreis ben je er zeker van dat het je aan niks zal ontbreken! Je zult alles te weten komen over de leukste en mooiste plekken in het land. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om zelf op pad te gaan. Die keuze is natuurlijk helemaal aan jou!

POPULAIRE RONDREIZEN

Kenmerken Paraguay

Klimaat Paraguay

Gesproken Taal

Gebruikte valuta

Hoofdstad van Paraguay


Algemene informatie over ParaguayParaguay ervaringen & beoordelingen

De Paraguay ervaringen zijn afkomstig van bezoekers van rondreizen.net. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Zuid-Amerika.

Plaats beoordeling