Rondreis Uruguay

Rondreizen door Uruguay

Een rondreis Uruguay is misschien niet een voor de hand liggende keuze, omdat de meeste mensen die naar Zuid-Amerika reizen kiezen voor Argentinië of Brazilië. Toch is Uruguay een heerlijk land voor het maken van een rondreis. De hoofdstad van Uruguay, Montevideo is zeker een bezoekje waard evenals Colonia del Sacramento, de oudste stad van Uruguay. In de steden van Uruguay zijn nog veel kenmerken zichtbaar van het koloniale verleden dat het land heeft gehad. 

De meeste mensen weten doorgaans niet precies wat ze voor moeten stellen bij rondreizen door Uruguay. In ieder geval is het klimaat er goed en de hoofdstad Montevideo is een fascinerende trekpleister. Zo bevind zich hier een van de mooiste straten van Zuid-Amerika genaamd Capital 18 de Julio. De stranden van Uruguay zijn doorgaans ook prachtig. Heerlijk zonnen aan de Uruguayaanse stranden. Wie wil dit nu niet? 

Wie Uruguay wil verkennen, mag Montevideo en Colonia del Sacramento natuurlijk niet overslaan. De Uruguyaanse keuken is ook op en top. Een goede tip voor lekker eten is om een van de restaurants te bezoeken in Mercado del Puerto, het oude havengebied van Montevideo. Wanneer je een individuele rondreis of een groepsrondreis maakt weet je zeker dat de mooiste bezienswaardigheden van Uruguay bezocht zullen worden!

POPULAIRE RONDREIZEN

Kenmerken Uruguay

Klimaat Uruguay

Gesproken Taal

Gebruikte valuta

Hoofdstad van Uruguay


Algemene informatie over UruguayUruguay ervaringen & beoordelingen

De Uruguay ervaringen zijn afkomstig van bezoekers van rondreizen.net. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Zuid-Amerika.

Plaats beoordeling